Vi tager hånd omjeres interne og eksterne kommunikation

Uddannelsesinstitutioner

Kontakt os

Tal med Erik B. Krog
om jeres fremtidige
kommunikationsopgaver.

Tlf. +45 40 91 40 02
ebk@rosendahls.dk


Find medarbejder

Georg Jensen

Med det samme man træder indenfor i Georg Jensens hovedsæde på Frederiksberg.

Se casen her.

Web-to-print

Har din virksomhed et løbende behov for tryksager, og skal de tilmed kunne udarbejdes og bestilles nemt og effektivt af mange forskellige medarbejdere?

Se mere her

Uddannelsesinstitutioner

Rosendahls har gennem mange år været leverandør af grafiske og elektroniske kommunikationsløsninger til en række af landets både store og mindre uddannelsesinstitutioner, bl.a. Danmarks Tekniske Universitet, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole m.fl.

Vores store erfaring betyder, at vi forstår dine udfordringer – og de præmisser, der skal løses under i forhold til både kvalitet, tid og økonomi.

Samtidig betyder vores størrelse og brede palet af ydelser og kompetencer, at vi ud over almindelige tryksager er i stand til at skræddersy præcis de kommunikations- og publiceringsløsninger, I har behov for.

Gør hverdagen nemmere

Har I behov for, at flere forskellige medarbejdere (eller studerende) løbende skal kunne fremstille tryksager med fast eller variabelt indhold, hedder løsningen web-to-print. Her får I etableret en webportal, hvor medarbejderne kan logge ind, hente det ønskede dokument, foretage eventuelle tilføjelser – og klikke bestil. Enkelt og effektivt.

Læs mere om web-to-print.

Kommunikation på alle platforme

Rosendahls er meget mere end blot et trykkeri (det er vi også). Vi kan derfor hjælpe dig gennem hele processen og på flere forskellige platforme.

Klik herunder og læs mere om:
Medieplatforme
Grafisk design
Prepress
Tryk
Print
Efterbehandling
Netpublikationer
Print med variable data (VDP)
Short Run Printing (rapporter og lign. i små oplag)
Webløsninger
Facility management (outsourcing af jeres print- og kopicenter)