Lad Rosendahlssætte kronen på jeres værker

Museer og gallerier

Kontakt os

Tal med 

Lars Kristiansen 
Tlf. +45 7610 1165
lk@rosendahls.dk

 

Lars Munkholm

Tlf. +45 4137 8787

lm@rosendahls.dk

om din

næste kunstopgave.

Find medarbejder

 

Louisiana Museum of Modern Art

Da kunstmuseet Louisiana i 2009 slog dørene op for en retrospektiv udstilling med en af det 20.

Se casen her.

Grafisk design

Hos Rosendahls finder du et stærkt team af grafiske designere, der alle har den optimale kombination af kreativitet, nysgerrighed og faglig kompetence. Det sidste er din garanti for, at du ikke alene får et kreativt og tidssvarende layout, men at det også lever op til de produktionsmæssige krav og kan føres ud i livet inden for de aftalte økonomiske rammer.

Se mere her

Museer og gallerier

Rosendahls har i mange år været en af de foretrukne leverandører af kunstbøger, plakater, postkort, kalendere, udstillingskataloger m.m. til museer og gallerier. Og med god grund.

Hos os er en kunstopgave nemlig mere end blot en tryksag. Det er en udfordring, vi løser; ikke bare med hoved og hænder – men med hjertet.

Det vil du mærke allerede fra vores indledende rådgivning om papirkvalitet, lak og efterbehandling. Du vil også fornemme det, når vores fagfolk kaster sig over prepress-arbejdet med en dedikation og detaljefiksering, der kan tage pusten fra de fleste. Og du vil frem for alt opleve det, den dag du står med det færdige resultat i hånden og må konstatere, at gengivelse af kunst faktisk kan være et kunstværk i sig selv.

Klik herunder for at læse mere om nogle af vores kompetencer:
Grafisk design
Prepress
Tryk
Print
Short Run Printing (smalle udgivelser)
Efterbehandling
Lager og distribution
Webshop
Interaktiv pdf

Læs artiklen om Rosendahls’ samarbejde med Louisiana Mudeum of Modern Art.