Skab sammenhængi kædens markedsføringsaktiviteter

Detailkæder

Kontakt os


Find medarbejder

Kampagneløsninger

Rosendahls’ komplette palet af ydelser kommer for alvor til udtryk, når du skal planlægge, designe, producere og gennemføre en kampagne.

Se mere her

Detailkæder

Hos Rosendahls gør vi det nemmere at sikre den røde tråd i markedsføringen af detailkæder. Vi tilbyder bl.a. at etablere en tilpasset web-to-print-løsning, der giver de enkelte butikker mulighed for at bestille tryksager, annoncer, POS-materialer og lign. – og vel at mærke inden for kædens design- og kommunikationsmæssige guidelines.

Vi kan også levere print med variable data (VDP). Du kan med andre ord få produceret tryksager, der er tilpasset den enkelte butik i kæden; ikke blot i form af forskellige adresser, men med alle de variable informationer I har behov for (også grafik og billeder).

Lager og distribution
Hos Rosendahls kan I få opbevaret instore-materialer, kataloger, merchandise mv. Herefter behøver de enkelte butikker blot at ringe eller sende en e-mail, når de skal bruge nye forsyninger – så klarer vi resten (og holder hele tiden styr på lagersituationen, så I undgår at løbe tør på kritiske tidspunkter).

Læs mere om:
Grafisk design
Prepress
Tryk og Print
Efterbehandling
Kataloger
Kampagneløsninger
Print med variable data (VDP)
Lager og distribution
Webdesign