Aldrig har detværet nemmere at få lavet visitkort

Visitkort

Kontakt os

Kontakt os hvis du
vil høre mere om visitkortløsninger.
 

Find medarbejder
 

Demo løsning

Grafisk design

Hos Rosendahls finder du et stærkt team af grafiske designere, der alle har den optimale kombination af kreativitet, nysgerrighed og faglig kompetence. Det sidste er din garanti for, at du ikke alene får et kreativt og tidssvarende layout, men at det også lever op til de produktionsmæssige krav og kan føres ud i livet inden for de aftalte økonomiske rammer.

Se mere her

Lager og distribution

Der er mange gode grunde til at outsource lager, ekspedition og distribution, hvis du sælger bøger, magasiner, tidsskrifter, plakater, film, gavekort – eller noget helt syvende.


Se mere her

Visitkort

Rosendahls’ web-to-printløsning gør det hurtigt og nemt at få lavet visitkort til nye medarbejdere i mellemstore og store virksomheder. Samtidig spares nogle af de ofte skjulte omkostninger, der gemmer sig i håndteringen af løbende visitkortbestillinger.
 
Med løsningen sker alting online i en brugervenlig webportal med login. Ved opsætning af løsningen uploader vi den eller de grafiske skabeloner, der bruges af virksomheden (fx enkeltsidet og dobbeltsidet visitkort og eventuelt forskellige sprogversioner).

Så nemt er det

  1. Vælg den ønskede skabelon
  2. Indtast variable data som navn, titel, e-mail-adresse, mobiltelefon mv.
  3. Godkend visitkortet på skærmen
  4. Indtast antal og leveringssted
  5. Tryk på bestil
 
I løbet af typisk 3-4 arbejdsdage er de nye visitkort klar (ved digitalprint).

De grafiske muligheder

Som udgangspunkt trykkes visitkort som digitalprint. Det sikrer både hurtig levering og god kvalitet. 
 
Vil I give kvaliteten et ekstra pift, kan vi fortrykke ark i offsettryk med typisk logo og andet grafik, hvorefter de variable data påføres som digitalprint umiddelbart efter bestilling af visitkortet. 

Brevpapir mv. 

Foruden visitkort kan web-to-printløsningen bruges til brevpapir, blanketter, kuverter og andre stationaries; alle de trivielle arbejdsopgaver, der har en tendens til at lægge beslag på utrolig meget tid og dermed påføre virksomheden unødige omkostninger.

login til online bestilling