Sådan får du dinetryksager til at ligne en million (uden at de koster det)

Skabeloner

Kontakt os

Kontakt Erik B. Krog
hvis du vil høre mere om
word-skabeloner.
 
Erik B. Krog
Tlf. +45 40 91 40 02
 

Find medarbejder
 

Grafisk design

Hos Rosendahls finder du et stærkt team af grafiske designere, der alle har den optimale kombination af kreativitet, nysgerrighed og faglig kompetence. Det sidste er din garanti for, at du ikke alene får et kreativt og tidssvarende layout, men at det også lever op til de produktionsmæssige krav og kan føres ud i livet inden for de aftalte økonomiske rammer.

Se mere her

Skabeloner


Rosendahls’ Word-skabeloner gør det let af redigere og færdiggøre fx en brochure og sende den direkte til tryk.Fra skærm til færdig tryksag

  1. Du skriver teksten ind i Word-skabelonen, ombryder teksten og gemmer filen. 
  2. Du printer filen til en postscript-fil og sender den til os eller du gemmer den som pdf-fil via Adobe Acrobat Distiller og sender den til os. 
  3. Vi kører filen igennem en farvekorrektur for at rette eventuelle RGB-farver til CMYK-farver og sender den til tryk. Skal tryksagen lægges ud på internettet, gør vi det i samme arbejdsgang. Word-skabeloner gør det let af redigere og færdiggøre fx en brochure og sende den direkte til tryk.

Specialdesign

Hos Rosendahls kan du få skræddersyet en række skabeloner til forskellige typer tryksager. Vores grafikere sørger i samarbejde med dig for, at alle skabeloner er i fuld overensstemmelse med jeres øvrige design.
 
De grafiske elementer bliver lagt ind i skabelonerne, så du udelukkende skal koncentrere dig om at skrive teksten. Makroer og en speciel værktøjslinje gør det nemt at ombryde teksten, så selv en 48-siders manual hurtigt er på plads.

Direkte til tryk

Du kan se det færdige resultat på din egen skærm, og skabelonen indeholder samtidig de nødvendige specifikationer, så filen kan sendes direkte til tryk. Det minimerer risikoen for fejl og sparer både tid og penge.

Individuelle løsninger

Vi udvikler skabelonerne, så de passer til dit behov – også hvis du ikke vil bekymre dig om andet end at skrive den nødvendige tekst ind i skabelonen. I de tilfælde sørger vi for at ombryde dokumentet og sende dig en pdf-fil, så du kan godkende resultatet inden tryk. 
 
Hvis du omvendt er vant til og har tid til at arbejde med et program som FrameMaker, kan vi udarbejde en løsning, hvor du selv står for en større del af processen.
 
Kort sagt: Du får en grafisk gør-det-selv-løsning, der opfylder dit behov 100 %.