Gør det nemmerefor jeres medarbejdere at få lavet tryksager

Publicering (web-to-print)

Kontakt os

Tal med os om web-to-print.


Find medarbejder
 

Short Run Printing

Fleksibilitet og rentabilitet hænger uløseligt sammen i forlagsbranchen. Af samme grund har det hidtil været svært at skabe økonomi i smalle udgivelser, fordi en stor del af mindsteoplaget er endt som spildte produktions- og lageromkostninger.

Se mere her

Print-on-demand

Print-on-demand (POD) handler i al sin enkelhed om, at du online bestiller lige præcis det antal print, du har brug for. Hverken mere eller mindre.

Se mere her

Web-to-print-løsninger

Har din virksomhed et løbende behov for tryksager, og skal de tilmed kunne udarbejdes og bestilles nemt og effektivt af mange forskellige medarbejdere? 
 
Så lad Rosendahls udarbejde en decentral web-to-print-løsning.
 

Den simple

Løsningen kan laves som en ”ren” online bestillingsløsning, hvor medarbejderne hurtigt og nemt kan bestille forskellige tryksager og stationaries, fx brevpapir, konvolutter, manualer, produktløsblade mv.
 

Den fleksible

I kan også få en løsning, hvor medarbejderne selv skal tilføje dele af indholdet og måske kan vælge mellem forskellige variable, fx rygbredde på omslag. Sådan en løsning er relevant til fx fremstilling og bestilling af visitkort i virksomheder med løbende ansættelser. Samtidig er en fleksibel web-to-print-løsning perfekt til at sikre den kommunikationsmæssige konsistens (herunder at designmanualen følges) i marketingmaterialer for internationale virksomheder og kædevirksomheder.
 

Web eller ERP

Udarbejdelse og bestilling af tryksager sker i en tilpasset it-løsning, enten en webportal med login eller integreret i virksomhedens eksisterende ERP-system.
 
Samtidig laves der skabeloner for de forskellige tryksager, så medarbejderne blot skal hente den relevante skabelon og forholde sig til eventuelt åbne elementer i dokumentet, fx tekstindhold, priser, billeder og andet. 
 
Når dokumentet er godkendt på skærmen, kan medarbejderen afgive bestillingen direkte fra pc’en – enten til et inhouse printcenter eller et eksternt trykkeri.
 
For virksomheden giver løsningen en række mærkbare fordele:
  • Nem og fleksibel publicering
  • Designmanualer overholdes
  • Kun godkendte billeder bruges (og i den rette opløsning)
  • Altid aktuelle priser, produktbeskrivelser mv.
  • Frigørelse af interne ressourcer
  • Økonomisk besparelse

Digital asset management

Web-to-printløsningen kan efter behov kombineres med digital asset management, hvor digitalt indhold som billeder og logoer er placeret i en central database. Dermed sikres, at det altid er de nyeste versioner af billeder mv., der bruges. Samtidig sørger løsningen automatisk for at bruge de korrekte opløsninger til forskellige platforme (tryksager, web, pdf mv.).
 

På tværs af medier

Har du behov for at kommunikere eller publicere på flere medieplatforme, kan vi udvide løsningen, så det samme indhold for eksempel kan lægges på virksomhedens hjemmeside. Enten direkte integreret med et CMS-system eller i form af en levende pdf (bladre-pdf).
 

Høj datasikkerhed

To af nøglepunkterne i en effektiv web-to-print-løsning er 
  1. en stram it-struktur
  2. høj datasikkerhed
 
Derfor tilbyder Rosendahls ikke alene at udvikle løsningen for vores kunder, men tillige at hoste både løsning og data på vores servere. På den måde slipper du for at bekymre dig om backup, firewalls, software-opdateringer mv.