Vi sørger forat dine varer når sikkert frem

Pakning og forsendelse

Kontakt os

Kontakt kundeservice, hvis du 
har ændringer til et abonnement 
eller har spørgsmål, der vedrører 
lageret.

Tlf. +45 43 22 73 00
distribution@rosendahls.dk

 

Find medarbejder

 

Pakning og forsendelse

I vores pakkeområde sikrer et dedikeret team af dygtige medarbejdere, at alle ordrer pakkes forsvarligt og gøres klar til forsendelse. Er ordren modtaget inden kl. 12.00, ekspederes den samme dag, mens senere ordrer ekspederes den følgende hverdag.

Emballage og afsender

Publikationer og andre varer pakkes med mindre andet er aftalt i vores standardemballager med Rosendahls som afsender. Det sikrer en hurtig og effektiv opfølgning på returpakker, fx hvis kunden har ændret adresse.

Følgeseddel/faktura

Alle pakker vedlægges en følgeseddel, en faktura med girokort, eller faktureres elektronisk (EAN).

Distributører

Da vi er en af markedets største aktører, har vi et velfungerende samarbejde med vores foretrukne distributører. Det kommer dig til gode i form af særdeles konkurrencedygtige distributionspriser.

Ved forsendelser til ekspreslevering i Storkøbenhavn bruger vi som udgangspunkt vores egne biler, men har også et mangeårigt samarbejde med Mini Trans.

Tracking

Alle pakker distribueres med stregkoder, der giver os mulighed for at følge forsendelsen helt frem til kundens dør. Opstår der en forsinkelse eller lignende, kan vi derfor hurtigt tage hånd om problemet og få det løst.