Oplev værdien afat samle en kampagne hos én leverandør

Kampagneløsninger

Kontakt os

Find medarbejder

 

Grafisk design

Hos Rosendahls finder du et stærkt team af grafiske designere, der alle har den optimale kombination af kreativitet, nysgerrighed og faglig kompetence. Det sidste er din garanti for, at du ikke alene får et kreativt og tidssvarende layout, men at det også lever op til de produktionsmæssige krav og kan føres ud i livet inden for de aftalte økonomiske rammer.

Se mere her

Lager og distribution

Der er mange gode grunde til at outsource lager, ekspedition og distribution, hvis du sælger bøger, magasiner, tidsskrifter, plakater, film, gavekort – eller noget helt syvende.


Se mere her

Kampagneløsninger

Rosendahls’ komplette palet af ydelser kommer for alvor til udtryk, når du skal planlægge, designe, producere og gennemføre en kampagne.
 
Med alle de nødvendige kompetencer under samme hat er det nemlig en hel del nemmere at bevare det kølige overblik, og samtidig sikrer du, at tingene hænger sammen på tværs af elementer.
 
Eksempler på ydelser, der kan forenes i en kampagneløsning:
 

Hele klaveret spiller (og i samme toneart)

En af dine fordele ved at bruge Rosendahls som totalleverandør på din kampagneløsning er vores projektlederorganisation. Du får med andre ord tilknyttet en fast projektleder, der på tværs af vores afdelinger og specialkompetencer styrer budgetter, produktionsplaner, korrekturgange m.m.
 
Vi kan også lagerføre eventuelt instore-materiale, kampagnebeklædning og lign. og sikre, at forhandlere, sælgere m.fl. får de rigtige elementer i det rigtige antal og i det tempo, der er behov for det.
 
Indeholder kampagnen en mulighed for, at målgruppen kan bestille brochurer, plakater, vareprøver, merchandise eller andet, håndterer vi også gerne den. Det gælder også, hvis et eller flere elementer koster penge. I så fald kan løsningen indbefatte, at vi fakturerer kunden og afregner videre til dig. Alternativt kan vi opbygge et kampagnewebsite, hvor kunden både kan bestille og betale online.
 
Mulighederne er nærmest uendelige. Du behøver bare at spørge.