Bestil jeres tryksagerhurtigt og nemt med et par enkle klik

Web-to-print

Kontakt os

Tal med os om web-to-print.

Find medarbejder
 

Short Run Printing

Fleksibilitet og rentabilitet hænger uløseligt sammen i forlagsbranchen. Af samme grund har det hidtil været svært at skabe økonomi i smalle udgivelser, fordi en stor del af mindsteoplaget er endt som spildte produktions- og lageromkostninger.

Se mere her

Print-on-demand

Print-on-demand (POD) handler i al sin enkelhed om, at du online bestiller lige præcis det antal print, du har brug for. Hverken mere eller mindre.

Se mere her

Web-to-print

Rosendahls gør det nemt for private og offentlige virksomheder at udarbejde og bestille tryksager af den slags, der er et løbende behov for. Det gælder både tryksager, der er ens fra ordre til ordre, og tryksager, hvor den enkelte medarbejder kan ændre en del af indholdet.

Så nemt er det:

  1. Vælg det ønskede dokument i web-to-printløsningen
  2. Lav eventuelle tilføjelser (fx tekst/foto til visitkort)
  3. Indtast de nødvendige oplysninger om ordren (herunder oplag, papirvalg, ønsket leveringstid og leveringssted)
  4. Tryk bestil.


Eksempel 1: Brevpapir, visitkort mv.

I den mest enkle form kan web-to-print gøre det nemmere at bestille brevpapir, visitkort, omslagsmapper og lign.

Eksempel 2: Internationale virksomheder

Internationale virksomheder kan med fordel bruge web-to-printløsninger, hvis fx marketingmaterialer skal produceres decentralt på forskellige markeder – uden at slippe kontrollen med designet og kvaliteten.

Eksempel 3: Kædevirksomheder

Også kædevirksomheder kan med stor fordel bruge web-to-print til at give de enkelte butikker i kæden adgang til selv at fremstille og bestille skilte, annoncer, flyers og lignende – og sikre at det altid sker inden for retningslinjerne i kædens designmanual.