Et godt resultatkræver en effektiv proces

Projektledelse

Kontakt os

Hør mere om vores
kompetencer effektivt projektledelse.

Tlf. +45 76 10 11 12
kontakt@rosendahls.dk

Find medarbejder

Georg Jensen

Med det samme man træder indenfor i Georg Jensens hovedsæde på Frederiksberg.

Se casen her.

Louisiana Museum of Modern Art

Da kunstmuseet Louisiana i 2009 slog dørene op for en retrospektiv udstilling med en af det 20.

Se casen her.

Projektledelse

Rosendahls er en af landets største koncerner inden for grafisk kommunikation. Det afspejler sig bl.a. i vores effektive og kompetente projektlederorganisation.

Konsulenter

Som ny kunde hos Rosendahls vil din første kontakt typisk være med en af vores grafiske konsulenter. De er generalisterne med det store overblik og evnen til at spore sig ind på en overordnet løsning af din virksomheds behov.

Projektledere

Når opgaven er defineret og godkendt af dig får du tilknyttet en af vores projektledere. Han eller hun følger din sag fra start til slut og holder dig løbende informeret om eventuelle ændringer.

Projektlederen har samtidig den dybere produktionstekniske indsigt og kan derfor rådgive dig om fx produktionsmetoder, papirvalg, efterbehandling mv.

Beregnere

I baglandet har konsulenterne et team af erfarne beregnere. De sikrer bl.a., at dine omkostninger optimeres i forhold til faktorer som

  • kvalitet af tryksag
  • papirvalg
  • maksimal udnyttelse af trykpladen
  • valg af trykteknik i forhold til oplag
  • m.m.

Specialister

Afhængig af opgavens karakter kan såvel konsulenter som projektledere trække på vores egne specialister inden for en lang række områder, fx