Få det bedsteinden for digitale printløsninger

Print

Kontakt os

Tal med Allan Mogensen
om printløsninger i topkvalitet.

Allan Mogensen
Tlf. +45 40 40 30 46
am@rosendahls.dk

Find medarbejder
 

Print-on-demand

Print-on-demand (POD) handler i al sin enkelhed om, at du online bestiller lige præcis det antal print, du har brug for. Hverken mere eller mindre.

Se mere her

Short Run Printing

Fleksibilitet og rentabilitet hænger uløseligt sammen i forlagsbranchen. Af samme grund har det hidtil været svært at skabe økonomi i smalle udgivelser, fordi en stor del af mindsteoplaget er endt som spildte produktions- og lageromkostninger.

Se mere her

Print

Rosendahls’ digitale printcentre tilbyder den nyeste digitale printteknologi fra Xerox og Océ. Resultatet er levende farver og skarp sort/hvid kontrast – uanset om vi udskriver simpel tekst eller mere komplekse emner som produktblade, bøger, brochurer, postkort, flyers og nyhedsbreve.

Vores digitale printcentre er ideelle til tryksager i små oplag, eller når du skal bruge en hurtig turnaround. Vi har samtidig udstyret til at håndtere mange forskellige papirformater og gramvægte, og vi kan desuden tilbyde komplet in-line efterbehandling, hvor de færdige publikationer kommer ud i den anden ende, fx manualer, bøger, rapporter eller hæfter.

Med fast drift i 3-holdsskift løser vi alle typer printopgaver både hurtigt og fleksibelt.


Øg effekten med farver

Vil du maksimere responsen på dine printede tryksager, kan det betale sig at arbejde med farver. Undersøgelser har således vist, at brugen af farver kan øge virkningen med op til 15 % i forhold til sort/hvid. Med de digitale printere hos Rosendahls får du farveprint hurtigt og billigt og i en kvalitet, der lever op til offset.

Spørg specialisterne hos Rosendahls’ printcentre, og lad os sammen med dig finde den printmetode, der passer bedst til dit projekt og budget. Vi rådgiver dig også gerne om design, formater og valg af papir.


Formater

Vi kan printe formater op til SRA3 (450 x 320 mm) på papir op til 350 gram.

Foruden de traditionelle printopgaver tilbyder Rosendahls en række særlige ydelser inden for print:

Print-on-demand: Maksimal fleksibilitet ved bestilling af indlægssedler, manualer mv.
Web-to-print: Bestil dine digitale trykopgaver online