Et godt forarbejdeer det halve resultat

Prepress

Kontakt os

Få en snak med en grafisk
ekspert, og hør mere om
vores prepress-kompetencer.

Tlf. +45 76 10 11 12
kontakt@rosendahls.dk

Find medarbejder

Louisiana Museum of Modern Art

Da kunstmuseet Louisiana i 2009 slog dørene op for en retrospektiv udstilling med en af det 20.

Se casen her.

Georg Jensen

Med det samme man træder indenfor i Georg Jensens hovedsæde på Frederiksberg.

Se casen her.

Prepress

Den gamle sandhed om, at et godt forarbejde er det halve resultat, gælder i særdeleshed inden for grafisk produktion. Her er det nemlig helt afgørende for slutresultatet, at alle tekniske specifikationer er 100% i orden, inden der trykkes.

Hos Rosendahls dækker vores prepress-kompetencer bl.a.:

Billedbehandling

Vi behandler alle billeder til en tryksag, så farver, beskæring, opløsning og filformat mv. er helt efter bogen.

Billedbehandlingen kan omfatte alt fra en simpel retouchering af småfejl til justering af stofligheden i et stykke tekstil eller den ultimative finjustering af et kunstværk.
 

Scanning

Vi scanner både analoge fotos og andet trykt materiale (fx et diplom).
 

Udskydning

Når vi modtager dokumentet til tryksager, sikrer vi, at udskydningen udføres korrekt. Det ser nu engang lidt underligt ud, når side 19 kommer lige efter side 10 …
 

Korrektur

Som et fast element i vores kvalitetssikring gennemføres der en grundig korrektur i prepress-fasen. Omfanget og metoden afhænger dels af opgavens karakter og dels af dine ønsker og behov.

Hvis flere mennesker har indflydelse på tryksagen, tilbyder vi fx at etablere en online korrektur, hvor alle involverede via en brugervenlig webportal har adgang til at læse korrektur, angive fejl, kommentere rettelser m.m.
 

Prøvetryk

Sidste led i prepress-processen er at fremstille et prøvetryk. Afhængig af opgaven køres prøvetrykket som match-print, hvor farverne er 100 procent, som de vil blive i den færdige tryksag. Prøvetrykket sendes til kunden, og først når det returneres med kundens underskrift, trykker vi på knappen. Og på papiret.