Vores kvalitetbygger på mere end 100 års erfaring

Offsettryk

Kontakt os

Få en snak med en grafisk
ekspert, og hør mere om
offsettryk i topkvalitet.

Tlf. +45 76 10 11 12
kontakt@rosendahls.dk

Find medarbejder

Grafisk design

Hos Rosendahls finder du et stærkt team af grafiske designere, der alle har den optimale kombination af kreativitet, nysgerrighed og faglig kompetence. Det sidste er din garanti for, at du ikke alene får et kreativt og tidssvarende layout, men at det også lever op til de produktionsmæssige krav og kan føres ud i livet inden for de aftalte økonomiske rammer.

Se mere her

Georg Jensen

Med det samme man træder indenfor i Georg Jensens hovedsæde på Frederiksberg.

Se casen her.

Offsettryk (arktryk)

En perfekt tryksag er en kombination af flere faktorer: Valg af den rigtige papirkvalitet. Kompetent prepress. De bedste trykmaskiner. Og den nødvendige erfaring og faglighed hos de medarbejdere, der betjener dem. Hos Rosendahls får du hele pakken.

Vi producerer i 3-holdsskift på nogle af verdens mest avancerede trykmaskiner. Samtidig har vi en maskinpark, der giver os maksimal fleksibilitet. Derfor kan vi altid køre din tryksag på netop den maskine, der egner sig bedst til opgaven.

Maskiner

I helarksformatet 72 x 104 cm kører vi på de nyeste Koening & Bauer-maskiner med hhv. 6, 8 og 10 trykværker. Det betyder, at vi kan trykke 4 CMYK-farver + lak eller staffagefarve på begge sider af arket i én arbejdsgang.

Farverne måles konstant under trykningen, hvilket giver en højere og mere stabil kvalitet og mindre makulatur.

I halvarksformatet 52 x 74 cm råder vi over avancerede 5-farve Heidelberg-maskiner med vandlak.

CTP

Alle trykopgaver køres som computer-to-plate. Dermed sparer du omkostningen og tidsforbruget til fremstilling af trykfilm.

Kvalitetssikring

Rosendahls arbejder i overensstemmelse med DS/EN ISO 9001. Desuden er vi certificeret efter DS/EN ISO 12647-2.

Det sidste betyder, at vi kan dele en trykopgave i flere dele (fx omslag og indmad) og trykke dem på to af vores trykkerier uden risiko for, at farver eller andet bliver forskellige.