Her er dine vareri gode hænder – og på rette hylde

Lager- og distributionsafdeling

Kontakt os

Kontakt kundeservice, hvis du 
har ændringer til et abonnement 
eller har spørgsmål, der vedrører 
lageret.

Tlf. +45 43 22 73 00
distribution@rosendahls.dk

 

Find medarbejder

 

Lager- og distributionsafdeling

Vores professionelle lagerfaciliteter omfatter varemodtagelse, et pallelager med kapacitet til 3.300 europaller, et pluk- og sikkerhedslager med 2.200 meter hyldereoler samt et større pakke- og ekspeditionsområde.

Varemodtagelse

Leverancer til lageret optælles separat i vores varemodtagelse og registreres med følgende informationer:

  • Vare-ID med stregkode
  • Beskrivelse
  • Vægt
  • ISBN-nr.
  • Placeringskode


Efter registrering lagerføres de modtagne varer på de tildelte lokationer. Er der tale om publikationer, vil varerne desuden blive registreret med relevante boghandlerdata samt på rosendahlsboghandel.dk , så publikationen kan søges og handles på nettet.

Palle- og pluklager

Alle lagervarer opbevares på paller, mærket med indhold, antal og placeringskode. Er der behov for det, kan varer opbevares i et særligt aflåst sikkerhedsområde.

Et relevant antal af hver vare opbevares på hyldereoler i vores pluklager. Det sikrer størst mulig effektivitet, når de løbende ordrer skal håndteres.

Minimumsbeholdning

Med vores effektive lagerstyring er der mulighed for at fastsætte et minimumsantal, der automatisk udløser en meddelelse i systemet. Du vil herefter blive kontaktet og kan i god tid sikre, at I ikke må skuffe kunderne med beskeder om ”udsolgt” eller ”restordre”.

Forsikring

Alle varer på lageret er naturligvis forsikret.