Styr dine katalogersikkert i mål med en online katalogløsning

Katalogstyring

Kontakt os

Hør mere om vores
kompetencer inden for
katalogstyring.

Tlf. +45 76 10 11 12
kontakt@rosendahls.dk

Find medarbejder

 

Kampagneløsninger

Rosendahls’ komplette palet af ydelser kommer for alvor til udtryk, når du skal planlægge, designe, producere og gennemføre en kampagne.

Se mere her

Grafisk design

Hos Rosendahls finder du et stærkt team af grafiske designere, der alle har den optimale kombination af kreativitet, nysgerrighed og faglig kompetence. Det sidste er din garanti for, at du ikke alene får et kreativt og tidssvarende layout, men at det også lever op til de produktionsmæssige krav og kan føres ud i livet inden for de aftalte økonomiske rammer.

Se mere her

Katalogstyring

Med Rosendahls’ online katalogløsning er det både nemmere og hurtigere at producere kataloger, prislister, manualer og lign. Samtidig reducerer du markant risikoen for fejl, fordi en række af de mest tidskrævende (og trivielle) processer er automatiseret, og fordi alle involverede læser korrektur og tilføjer eller retter i det samme åbne dokument.
 

Fordele ved løsningen

  • Opdateringer (fx prisændringer) sker øjeblikkeligt og uden at involvere den grafiske afdeling.
  • Trivielle indtastningsopgaver og løbende kontroller af dokumentet er automatiseret.
  • Udpræget fleksibilitet og omstillingsevne gennem hele processen.
  • 24-timers online adgang til korrekturlæsning (kommentarer, rettelser og godkendelse) for involverede medarbejdere, forhandlere og samarbejdspartnere overalt på kloden.
  • Forskellige brugere kan desuden tildeles forskellige rettigheder.
  • Kortere produktionstid.
 

1-2-3 og du er i gang

Vores online katalogløsning er utrolig nem at gå til og kræver ikke særlige it-kundskaber eller specialkurser for de medarbejdere og samarbejdspartnere, der skal involveres i produktionen af jeres katalog.
  1. Dokumentet udarbejdes i InDesign og uploades til den særlige webportal. Portalen er i forvejen sat op af Rosendahls med den ønskede brugerflade (design) og med de forskellige brugerniveauer, logins, databasestruktur mv.
  2. Alle involverede får et link og en adgangskode til webportalen og kan nu se, kommentere, foretage og godkende rettelser (afhængig af deres brugerrettigheder). Og med den brugervenlige designskabelon kan selv medarbejdere uden grafiske forudsætninger udnytte systemet optimalt. Der genereres løbende en log over ændringer – og hvem der har foretaget dem.
  3. Sker der ændringer i de tekstfiler, regneark (fx priser) eller databaser (fx billeder), der ligger til grund for kataloget, opdateres de automatisk i dokumentet på webportalen.
 

Annoncer og løsblade

Løsningen findes i en variant, der er udviklet til at producere tilbagevendende annoncer og løsblade med fast grafisk skabelon og variabelt indhold, fx ejendomsannoncer og produktløsblade.