God kommunikationhandler både om indhold og form

Grafisk design

Kontakt os

Få en snak med en grafisk
ekspert, og hør mere om
vores ydelser.

Tlf. +45 76 10 11 12
kontakt@rosendahls.dk

Find medarbejder

Louisiana Museum of Modern Art

Da kunstmuseet Louisiana i 2009 slog dørene op for en retrospektiv udstilling med en af det 20.

Se casen her.

Kampagneløsninger

Rosendahls’ komplette palet af ydelser kommer for alvor til udtryk, når du skal planlægge, designe, producere og gennemføre en kampagne.

Se mere her

Grafisk design

Hos Rosendahls finder du et stærkt team af grafiske designere, der alle har den optimale kombination af kreativitet, nysgerrighed og faglig kompetence. Det sidste er din garanti for, at du ikke alene får et kreativt og tidssvarende layout, men at det også lever op til de produktionsmæssige krav og kan føres ud i livet inden for de aftalte økonomiske rammer. 
 

"Design" er et bredt begreb, der kan omfatte både fotografering, kreativ billedbehandling, projektstyring, tekstforfatning, illustrering,  som kan sætte den sidste krølle på din opgave - så du opnår lige præcis det visuelle og kommunikationsmæssige udtryk du går efter, og det sikres at linjen fastholdes fremadrettet.

Ingen opgave er for stor - eller for lille. Vi mestrer enhver form for design, fra alt-omfavnende visuel identitet, over web, mobil, over store kataloger, bøger, brevlinjer, messestande, flyers, mappe, visitkort og kunstbøger, og meget mere.