Har du styrpå virksomhedens digitale værdier?

Digital asset management

Kontakt os

Hør mere om vores
kompetencer inden for
magasiner og blade.

Find medarbejder
 

Short Run Printing

Fleksibilitet og rentabilitet hænger uløseligt sammen i forlagsbranchen. Af samme grund har det hidtil været svært at skabe økonomi i smalle udgivelser, fordi en stor del af mindsteoplaget er endt som spildte produktions- og lageromkostninger.

Se mere her

Web-to-print

Har din virksomhed et løbende behov for tryksager, og skal de tilmed kunne udarbejdes og bestilles nemt og effektivt af mange forskellige medarbejdere?

Se mere her

Digital asset management


Har din virksomhed store mængder digitalt materiale (tekst, data, billeder, logoer, grafik mv.)? Bliver det brugt af mange mennesker? Og ændres indholdet hyppigt?I så fald har du brug for en løsning, der er optimeret på tre punkter:
  • Struktur
  • Sikkerhed
  • Adgang

Struktur

En effektiv og stram it-struktur sikrer, at der altid er styr på jeres data – og ikke mindst de forskellige versioner af det digitale materiale.

Sikkerhed

Maksimeret datasikkerhed sikrer at kun autoriserede personer får adgang til materialet.

Adgang

En velfungerende brugerflade sikrer, at de personer, der har adgang til materialet, nemt kan finde det og arbejde med tingene.

Hosting

Hos Rosendahls kan du få etableret den rigtige løsning og samtidig få det hele hostet på vores hurtige og topsikrede servere. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om back-up, firewalls, software-opdateringer mv.