Rosendahls opkøber

Centertryk i Holbæk

Presse

Yderligere information

Vil du vide mere, er du altid
velkommen til at ringe eller
skrive til os.

Palle Rosendahl
Tlf. +45 40 33 21 12

Jacob Arneskov
Tlf. +45 23 26 72 68

Find medarbejder

Pressemeddelelse

Danmarks førende trykkerikoncern, Rosendahls print – design – media, har opkøbt aktiviteterne i Centertryk fra Holbæk. Dermed udbygger Rosendahls sin førerposition på markedet, mens Centertryks kunder opnår en ny række fordele.

Esbjerg, Odense, Aalborg, København – og nu Holbæk. Trykkerikoncernen Rosendahls har overtaget driften af Centertryk i Holbæk, som dermed bliver koncernens femte filial. Syv medarbejdere videreføres som nye Rosendahls-ansatte, mens kunderne blandt andet kan se frem til en væsentlig udvidelse af mulighederne.

- Centertryks eksisterende kunder får nu adgang til Rosendahls meget brede produktpallette inden for blandt andet digitalt print og grafiske designydelser – mens vi samtidig opnår en række organisatoriske fordele, som frigiver ressourcer til de ting, vi er bedst til. Vi ser meget frem til at indgå i en større koncern og er optimistiske omkring fremtiden, siger den tidligere ejer af Centertryk, Jacob Arneskov, der lige som seks andre tidligere medarbejdere rejser med ind under Rosendahls-paraplyen. Centertryk har siden 1972 produceret tryksager af høj kvalitet.

Adm. direktør Palle Rosendahl supplerer.

- Lager og distributionsløsninger bliver også udvidet, så alt i alt er der kun fordele for Centertryks kunder. Omvendt får Centertryk mere tid til at fokusere på kerneydelserne. Rosendahls bevarer kontoret i Holbæk af hensyn til de lokale kunder, og vi får samtidig endnu en knappenål på landkortet og fortsætter vores ekspansion, så vi i dag har kontorer i både Esbjerg, Odense, Aalborg, København og nu også Holbæk. Vi konsoliderer branchen og fastholder og udbygger vores position på markedet – og er stadig med afstand den største trykkerikoncern i Danmark, siger adm. direktør Palle Rosendahl.

Rosendahls A/S har netop rustet sig til fremtiden og investeret 50 mio. kr. i nye trykkerimaskiner og printudstyr i hovedafdelingen i Esbjerg.

- Vi har valgt at investere i både opkøb og maskinpark i en tid, hvor vi vil være endnu mere effektive, selv om vi allerede har skabt en positiv udvikling. Der er meget få danske trykkeri-virksomheder, der kan løfte en investering i denne størrelse, og det giver os helt sikkert mulighed for at tiltrække nogle ordrer, som vi ikke ville få tidligere. Derfor fornemmer vi også en vækst i ellers faldende marked, og vi forventer at øge vores produktion med 25-30 procent med det nye produktionsapparat, fastslår Palle Rosendahl.

Alle kontaktdata i form af telefonnumre, mailadresser etc., fortsætter uændret, således at kunderne fortsat har nem adgang til kontaktpersoner fra det tidligere Centertryk.