Rosendahls tilbyderannoncesalg uden hovsa-løsninger

Ingen hovsa-løsninger

Kontakt os

Tal med mediachef
Hanne Qvistgaard om
salg af annoncer.

Tlf. +45 76 10 11 42
hq@rosendahls.dk


Find medarbejder

Annoncesalg

Rosendahls Mediaservice er specialiseret i at sælge annoncer for fagblade, tidsskrifter og andre typer publikationer.
Se mere her

Ingen hovsa-løsninger

Butikslederen udgives af Dan­marks Leder Organisation, der er faglig organisation for uddelere/varehuschefer og ledende medarbejdere i brugsforeninger, Coop-ejede butikker og andels grovvareforeninger.

Med 23 udgivelser om året har DLO i høj grad behov for et annoncebureau, der har fuldkommen styr på tingene, og som samtidig formår at fastholde den energi, der er nødvendig for at holde salget oppe. Da forretningsfører Jens Larsen i 2009 følte, at tiden var moden til at få nye kræfter på opgaven, kontaktede han derfor Rosendahls Mediaservice, som overtog salget af annoncer til Butikslederen fra starten af 2010.

“Jeg havde brug for nogle nye visioner, og det har jeg indtil videre fået hos Rosendahls,” siger Jens Larsen, der ikke mindst er blevet positivt overrasket over, hvor velorganiseret alting kører. “Du mærker det, med det samme du træder ind i huset. Der er ingen hovsa-løsninger, og de er hele tiden på forkant med tingene i deres planlægning. Derfor er der også kommet mere ro over vores samlede bladproduktion.”

Da Jens Larsen gennem et lille år havde op­levet, hvor effektivt annoncesamarbejdet fungerede, tog han en stor beslutning. Efter at have brugt det samme trykkeri lige siden organisationens start i 1901, valgte han således at flytte trykningen af Butikslederen til Rosen­dahls og dermed samle tryk og annoncesalg under samme tag.

“Vi fastholder såvel det redaktionelle arbejde som layoutet af bladet hos os selv,” fortæller Jens Larsen, der dog allerede har haft DLO’s journalister på kursus hos Rosendahls et par gange for at sikre, at samarbejdet hele tiden kører så glat som muligt.